Altijd online, altijd bereikbaar!

Ik geef het niet graag toe maar bereikbaar zijn en het gebruik van de nieuwste telefoon is super belangrijk voor me. De nieuwste snufjes, verbeterde camera’s en het 5G netwerk. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat de nieuwe ontwikkelingen voor een impact hebben op het gebruik van mijn telefoon.

Als fotograaf werk ik graag met een spiegelreflexcamera’s. De kwaliteit is nog altijd het beste, maar daarentegen soms zwaar om mee te nemen en het direct gebruiken van de gemaakte foto’s is niet eenvoudig. Daarom is de camera op mijn telefoon zo belangrijk. Snel foto’s maken, plaatsen en verzenden gaat vele malen eenvoudiger met een telefoon. Daarbij is het 5G netwerk ook super handig als ik niet verbonden ben met Wi-Fi. Ik ben heel benieuwd hoe snel het netwerk zal zijn in vergelijking met het 4G netwerk.

Ik ben super blij met de OPPO Reno 2! Naast fotograaf blog ik al zo’n ruim vijf jaar. In mijn archief vind je dan ook wel een aantal terabyte aan fotomateriaal. Ik ben veel onderweg naar afspraken, shootlocaties en lunchdates (ook heel belangrijk natuurlijk). Terwijl ik onderweg ben kom ik altijd wel leuke plekjes tegen om snel even enkele foto’s te maken. Op dit soort spontane momenten ben ik echt blij met de OPPO. Hij maakt echt geweldige foto’s! Bekijk bijvoorbeeld de blogpost ‘Exploring Amsterdam‘ waar ik spontaan een leuke shootlocatie tegenkwam.

Naast dat ik mijn telefoon veel gebruik voor werk, is deze ook een prioriteit in mijn sociale leven. Appjes naar m’n vriend, belletjes met vriendinnen en last but not least, NETFLIX! Ik ben niet eenvoudig gepikeerd te krijgen, maar als een serie lang moet laden…oehhh. Samen met mijn vriend wonen we in een prachtig appartement. Het nadeel is alleen dat wanneer we bellen, we schijnbaar in een bunker wonen. Heel veilig, maar we staan vastgeplakt aan het raam om een normaal telefoongesprek te voeren, zonder dat het lijkt of we een tunnel in rijden. Hopelijk kan ik lekker op de bank, in bed of in bad liggen wanneer ik verbonden ben met het 5G netwerk. 

Zoals je ziet, ik ben eigenlijk altijd online of het nou voor werk of privé is.