Een posterwall om heerlijk bij wakker te worden

Voor in de slaapkamer wilde ik graag een posterwall waar ik energie van kreeg en waarbij ik in de ochtend positief zou wakker worden. Ik verzamelde een aantal toffe posters bij Dear Sam en combineerde ze met onze familie foto’s.

Hoe stel je nou een leuke posterwall samen voor in de slaapkamer? Je wilt de de muren wat opvrolijken maar natuurlijk niet een te drukke muur creëren. Wij hebben daarom gekozen voor zwart wit. In samenwerking met Dear Sam mocht ik een aantal toffe posters uitkiezen.

Mijn favoriete poster is de Love poster. In het klein staat daar namelijk nog “yourself” en dat vind ik een hele mooie boodschap! De Go Go Go poster zet mij sochtends aan om de dag te beginnen. Leef je dromen na, elke dag (ook als je wakker bent :P haha). Daarnaast hebben we gekozen voor een kunstwerk van acryl en slapende oogjes.

Heb jij al eens een mooie posterwall gemaakt? Of ben je van plan om er eentje maken? Bij Dear Sam kun je mega veel verschillende posters vinden dus er zit er altijd wel wat tussen! Tip: ook leuk om cadeau te geven!

“LET’S SHOP!”

Met de code LUXBLOG35 krijg je 35% korting op alle posters en is geldig tot 20 juni!

Posters: Love| Go Go Go | Strokes | Sleepy eyes