MAAK EEN POSTERWALL MET DESENIO

Jeej! Het laatste klusje van onze verhuizing is aangebroken. Het aanpakken van onze home office. Een plekje waar Oscar en ik heel veel waarde aan hechten. Helemaal omdat we veel thuis werken. Ik wilde graag iets creatiefs doen met vlakken en posters. En dit is het resultaat!

Waar kun je nu het beste kijken voor het samen stellen van een posterwall? Op de website van Desenio heb je mega veel keus! Er zijn zo veel verschillende posters te vinden. In iedere style kun je een posterwall samen stellen. Het leukste vind ik het uitzoeken van de posters. Zoals je misschien al zou verwachten zocht ik op zwart-wit posters, maar daarnaast ook naar inspirerende teksten. Als ik aan mijn bureau zit dan wil ik graag geïnspireerd en gemotiveerd worden. Wat vind jij van mijn keuze?

“HOME OFFICE”

Wil jij nou ook zulke toffe posters aan je muur? Ik mag je 30% korting geven op de posters uit de webshop van Desenio. Gebruik de code LUXBLOG bij het afrekenen. (Niet geldig op lijsten, handpicked selectie en gepersonaliseerde posters) geldig t/m donderdag 25 maart. Klik op deze link om gelijk aan de slag te gaan!