Mijn eerste moederdag!

Binnenkort is het moederdag. En voor mij is deze dag extra speciaal dit jaar omdat ik voor het eerst moederdag kan vieren als mama. Ik heb jaren uitgekeken naar de dag dat ik zelf moeder zou zijn en nu is het dan zo ver! 

Bij ons thuis vieren moederdag altijd uitgebreid. Vroeger toen wij nog thuis woonde brachten we onze moeder ontbijt op bed, gaven we onze zelfgemaakte knutselwerkjes en gingen we naar onze oma in de middag. Nu mag ik zelf deze traditie voort gaan zetten, hoe bijzonder is dat!

Heb jij al leuke ideeën om jouw moeder, schoonmoeder, jezelf of andere bijzondere vrouw in jouw leven te verassen met iets speciaals? Ik vind persoonlijke cadeaus altijd het leukst om te geven. Iets laten bedrukken met een foto van jullie beide of van de kleinkinderen. Maar ook een mooi bos bloemen of een lekker geurtje doet het altijd goed. Maar wat dacht je van een gepersonaliseerd sierraad? Iets wat je altijd bij je kan dragen net zoals alle mooie herinneringen. 

Ik ging op zoek naar een speciaal cadeautje voor mijzelf als herinnering aan deze eerste moederdag. Ik wilde al een tijdje een mooie ketting en het liefst een ketting met edelstenen. Op de website van Mostert Juweliers kwam ik meerdere mooie edelsteen kettingen tegen, maar nog leuker waren de naamkettingen! Je vindt ze in verschillende varianten maar de zilveren waarbij de naam als geschreven tekst wordt gemaakt vind ik het aller mooist! Je vindt er ook kettingen in het goud, witgoud, roségoud, staal, titanium ect. 

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd sierraad kun je ook nog kiezen uit verschillende varianten, zoals een fotohanger en vingerafdruk sieraden of waar mijn keuze op viel; de naam ketting! 

Mostert Juweliers bestaat al ruim een halve eeuw. De juweliers werken met passie aan de mooiste kettingen, ringen, oorbellen en nog veel meer! Wat je ook zoekt er is voor iedereen een pareltje te vinden. 

“LET’S SHOP!”

Ketting: www.mostert-juweliers.nl/edelsteen-kettingen/