_MG_3451

_MG_3447

_MG_3485

_MG_3470

_MG_3490

Today it’s fifty shades of grey day! Tonight I’m going to the Ladiesnight and see THE movie of this year! I have read all three books and i’m so curious about this movie! I love layering clothes, especially when they have the same color. Can’t wait till tonight! who’s joining me?

Photo credit: FashionHoax

Sweater | H&M Trend
Trousers | Zara
Coat| H&M Trend
Mules | Zara

_MG_3451

_MG_3447

_MG_3485

_MG_3470

_MG_3490

Today it’s fifty shades of grey day! Vanavond ga ik naar de ladies night van DE film van dit jaar! Ik heb alle drie de boeken gelezen en ik ben zo nieuwschierig hoe de film er uit zal zien! Ik hou er van om meerdere kleding stukken van de zelfde tint te combineren, vooral grijs tinten! Can’t wait till tonight! Who’s joining me?

Photo credit: FashionHoax

Sweater | H&M Trend

Trousers | Zara

Coat| H&M Trend

Mules | Zara