SHOPBLOG: Mijn liefde voor de drie streepjes!

Mijn liefde voor Adidas

Zoals jullie misschien weten ben ik gek op Adidas. Al vanaf het begin dat ik blog, ik denk zo’n zes jaar geleden, kom je Adidas items tegen in blogs, Instagram foto’s en video’s. Van schoenen, broeken, sweatshirts tot bucket hats. Van top tot teen heb ik wel een artikel in huis die ik graag draag.

Tijdloze klassiekers

Waar ik vooral van houd zijn tijdloze klassiekers. De sweatpants, crewnecks en de hierboven genoemde bucket hats met een uniek element of printje vind je terug in mijn garderobe. Niet iedereen draagt natuurlijk sweatpants als fashionable item, maar het is sowieso een must-have voor je chill outfit. Crewnecks daarentegen (vind ik persoonlijk :D) super staan en vooral ook bij vrouwen. Lekker casual en niet alleen op vrijdag.

Mini-Me

Nu een kleine confession. Het sluipt er eigenlijk een beetje bij in, maar Nova kleed ik nu al met mini Adidas items. Ik kijk er stiekem al naar uit om met Nova te twinnen en (als ze het leuk vindt :p) dat we samen gaan shooten. Beiden in een cool Adidas outfitje lijkt me zo gaaf. Op Winkelstraat kwam ik al super leuke items tegen voor matchy-matchy outfits! Ik denk dat ik voor de klassieke zwarte Adidas track suit zou gaan met witte Stan Smith’s er onder!

“LET’S SHOP!”