SHOPBLOG: Schattige Babykleertjes

& schattig dat ze zijn! Nova is bijna 4 weken oud, de tijd vliegt voorbij! Er zijn zo veel leuke babykleertjes te vinden. Vooral online! Ik ben goed los gegaan op de website Schattige Babykleertjes. En hierbij wil ik jullie laten zien welke kleertjes ik voor Nova heb geshopt. Daarnaast mag ik €100 euro shoptegoed weggeven! Whoopwhoop. Lees snel verder hoe je kans kan maken.

Het lastige aan babykleertjes kopen vind ik de maten. Gelukkig kun je heel makkelijk filteren op de website van Schattige Babykleertjes. Nova zit op het moment tussen maat 50 en 56 in, waardoor ik er voor gekozen heb maat 56 aan te schaffen zodat ze er nog een tijdje plezier van heeft.

Het shirtje “Think Big” en het rompertje zijn van het merk Yours Wishes. Een super leuk merkje met stoere kleding! Het broekje met streepjes is van Koko Noko, nog iets te groot maar ze kan het vast binnen een maandje aan. De coole sokken zijn van By Quapi. En het jurkje en de jeanslegging zijn van Noppies.

Ik kan niet wachten tot dat ze het past. Jullie zullen het dan snel voorbij zien komen op Nova haar eigen Instagram pagina “Littleluxblog

Wil je kans maken op €100 euro shoptegoed voor de website Schattige Babykleertjes? Dat kan! Op mijn Instagram pagina Luxblog kan je de win actie vinden! Via deze Instagram post doe je mee. Tag, volg en maak kans op te winnen!

“LET’S SHOP!”

@ Schattige Babykleertjes: Noppies Jurkje | “Think big” t-shirt | Streepjes broek | Noppies jeans | Sokken | Romper